Couloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne. Dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag i dag stadig er drivkraften bag Couloir.
Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man i 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende i bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en mindre café til at være et spisested med ambitioner. I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i dag driver Anders og Kasper både Couloir og Lynetten – to restauranter med tætte relationer.
I sommeren 2017 fik vi vokseværk, vi satsede alt og åbnede to steder mere – vi blev tilbudt to perler vi ikke kunne sige nej til:
Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra Øresund og med en helt fantastisk terrasse. Vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.
Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir. På CPH Studio Hotel laver vi bistro-mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretningen, New Yorker når det er bedst!
Siden da har vi udvidet til også at drive hotel – og nu også kro! Vi har siden 2021 bestyret det nyrenoverede Hotel & Restaurant Nørrevang i smukke Marielyst – som ligger blot 500 meter fra hvide sandstrande. Derudover har vi netop overtaget charmerende Orø Kro og Hotel. Vi er enormt glade for ar kunne slå dørene op for endnu en idyllisk dansk perle.
Vores passion for mad og drikke er vokset i takt med efterspørgslen, hvilket har medvirket til at vi i 2023 har kastet os over et nyt takeaway-projekt! Couloir To-Go ligger mindre end et stenkast fra Øresund Metro og lige ned til Amager strand. Her oser af liv og glade sommerdage! Vi kan byde på alt fra lækker kaffe og hjemmelavede limonader til lune retter, snacks. Kom ind og besøg os, og få lidt lækkert til strandturen!
At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål for Couloir er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os!
Vi håber vi lever op til jeres forventninger – en ting er sikkert, vi gør altid vores bedste!
– Anders Vang & Kasper Nielsen